Leverantörer |   Kontakta oss

Golvvärme i badrummet

Golvvärme i badrummet ger en behaglig temperatur i hela badrummet. Inte bara, som man kanske kan tro, på golvet utan i hela badrummet. Värmen från golvet stiger uppåt och även om det upplevs allra varmast direkt på golvet så har du gott av värmen ändå upp kring kroppen också. Allra högst upp, kring huvudet, är det som svalast vilket också är en fördel när det gäller att kunna hålla sig pigg och vaken. Så en perfekt morgon borde vara att få kliva in på ett varmt och skönt badrum med frusna morgonfötter och ändå få den uppiggande känslan av sval luft upptill runt huvudet. Beroende på hur ditt uppvärmningssystem ser ut väljer du vattenburen golvvärme eller elektrisk golvvärme. Att installera golvvärme höjer värdet på badrum och på ditt hus.

Varma fötter med golvvärme i badrummet
Allt i badrummet handlar inte om design och utseende, det finns det som inte syns, men spelar en minst lika stor roll när det gäller komfort nämligen golvvärmen. Helt osynlig, inbyggd under din fuktspärr, finns den där och värmer upp och gör ditt badrum ännu mer behagligt att besöka. Du behöver ingen synlig radiator som tar plats och du kan enkelt ställa in precis de graderna som du önskar i ditt badrum. En annan toppensak med golvvärme i badrummet är att vatten och fukt torkar undan snabbt och luftfuktigheten i badrummet kommer snabbt ner på normala nivåer efter en dusch eller ett varmt bad.
Samtliga aktörer som syns här nedanför är alla tillverkare eller leverantörer av golvvärme i badrummet. Genom att besöka deras olika hemsidor kan du läsa mer om olika typer av golvvärme i badrummet och vad du skall tänka på vid installation av de olika varianterna. Du når tillverkarnas hemsidor genom att klicka på deras bilder eller loggor i annonsrutorna. Där kommer du också att kunna se sammanställningar över var den närmsta återförsäljaren i ditt område finns.
Golvvärme i badrummet