Leverantörer |   Kontakta oss

Spabad & Bubbelbad

Säg ordet SPA-bad eller massagebad och du känner genast en avkopplande känsla av välbefinnande. Genom sekler har vi känt till de vitaliserande krafter som finns i vatten. I alla nya badrum som planeras och installeras idag blir det allt vanligare med ett spabad. Finns ytan bara i badrummet så ligger spabad och massagebad väldigt högt upp på önskelistan över vad man vill fylla sitt badrum med. I den här utställningen som syns här nedanför hittar du mängder av tillverkare och återförsäljare av spabad och massagabad. Låt dig inspireras och hitta ditt spabad eller massagebad här hos oss på Badrumsportalen.


Spabad för en underbar avkoppling
Tyvärr finns det allt för mycket stress och ohälsa i vardagslivet och många känner en otillräcklighet när det gäller både jobb, fritidsaktiviteter, barnen och samlivet med sin partner. Genom att värdesätta vilan och avkopplingen värdesätter vi också livet och kommer att kunna få en bättre balans totalt sett. Ge dig själv tiden som behövs för att hitta ro och välbefinnande så skall du se att även de något stressiga stunderna kommer att kännas lite enklare att genomlida. Unna dig själv och ditt boende "det där lilla extra" genom ett exlusivt spabad i badrummet. Det är var mans rättighet att ibland få en avkopplande stund för sig själv i den porlande livskraft som vattnet besitter. Tillsammans med en bastu kan du förvandla din badrumsinredning till ett riktigt relaxcenter för hela familjen.
Skulle du inte ha tillräckligt med plats direkt i badrummet så finns det ingenting som hindrar att du istället monterar ditt spabad i tvättstugan. Kanske har ni redan en bastu!? Kanske används den tyvärr till mycket annat än den borde!? Kanske hänger ni tvätt där, eller har den som ett extra förråd!?
Nu är det dags att ta tillbaka utrymme för avslappning och njutning. Med en bastu och ett spabad tillsammans har du skapat grunden för en riktigt njutbar upplevelse.

Spabad & Bubbelbad